Hallo wereld!

De website is live! Nou ja, bijna dan. Er wordt hier en daar nog wel wat aan gesleuteld, maar dat is niet erg toch? Ik heb de afgelopen weken heel hard gewerkt aan deze site, dus wees alsjeblieft een beetje voorzichtig.

rvtentertainment-website

De site heeft een aantal verschillende pagina’s. We hebben uiteraard de homepagina, waar je als het goed is op binnengekomen bent. Hier vind je een kort welkomstwoordje en een aantal uitgelichte links. Zoals een linkje naar de website van mijn tributeband Touch of Toto. Ik zou zeggen, probeer die lekker uit. Dan hebben we de ‘Acts’ pagina. Hierop vind je zeg maar mijn curriculum vitae en krijg je een beetje een idee hoe ik gekomen ben waar ik nu ben. Dan hebben we dus de ‘Blogs’ pagina, waar we nu zijn. Hierin houd ik je regelmatig up-to-date over waar ik mee bezig ben of andere leuke nieuwtjes. En dan hebben we nog de ‘Contact’ pagina, die op het moment van schrijven nog in aanbouw is. Het zal in ieder geval niet lang meer duren voordat die pagina ook online komt, dus check ‘m in ieder geval uit!

Ik laat het jullie direct weten zodra de website helemaal up and running is. Ik hoop dat jullie je vermaken op mijn website en ik hoop je snel te zien bij één van mijn shows. Tot dan!