Hij is af!

Het is eindelijk zover! Na enkele weken hard werken, is alles eindelijk functioneel en werkend. Ik ben best wel trots op mijn eigen creatie, al zeg ik het zelf. En tuurlijk, de website zal er niet altijd zo uit blijven zien. Hij zal vast en zeker wel een keer worden geüpdate, aangepast of onderhouden worden.

rvtentertainment-de website is af!

Dus schroom niet en maak kennis met de volledige site van Robbert van Tol Entertainment. Lees mijn geschiedenis op de ‘Acts‘ pagina, houd me in de gaten op de ‘Blogs‘ pagina of zoek contact met mij op de ‘Contact‘ pagina.

Vooral bij ‘Blogs‘ zal ik geregeld blijven plaatsen. Al is het een bericht over de site, een nieuwigheidje vanuit mijzelf of een update van één van de projecten waar ik mee bezig ben. Ook zal ik deze blogs delen op Facebook. Dus volg me hier, volg me daar, volg me overal!

Het was af en toe best wel zweten en worstelen met de code, maar het is wel geworden wat ik uiteindelijk voor ogen had. Met een beetje van mezelf en een beetje van Google kom je een heel eind. Hier een mooi plaatje, daar een contactformuliertje, je weet hoe het gaat. Hoe dan ook, van een trotse eigenaar en bouwer van deze website: “Tot snel!