We’re back!

rvtentertaiment-wereback02
Hier lekker een schepijsje aan het eten van Barbarac in Saint-Tropez

Na een welverdiende vakantie in het schitterende Zuid-Frankrijk, is het weer tijd om in actie te komen. Ik ben nog koud (of warm) in Nederland of ik moet gelijk weer aan de bak. Ach ja, artiestenleven. Op het programma voor vandaag staat een repetitie met Touch of Toto. We gaan voorbereiden op onze eerste gig na een korte zomerstop.

Op 3 augustus staan we namelijk met de band voor de laatste keer dit jaar in Duitsland. Dit keer staan we in Nienburg bij Rendezvous am Wall. We hebben wat nieuwe nummers toegevoegd aan de setlist, geïnspireerd door recente liveconcerten van de echte TOTO in o.a. de Ziggo Dome, Northsea Jazz Festival en hun optreden bij het Amphitheater in Gelsenkirchen.

rvtentertainment-wereback01
Tijdens een schitterend boottochtje door de baai van Saint-Tropez even een snorkelmaskeretje opgezet.

We hebben de afgelopen periode enorm genoten van de optredens in de Benelux. Enthousiast publiek, goede sfeer en er wordt door de organisatie uitzonderlijk goed voor ons gezorgd. Elke dag ben ik dankbaar dat ik met mijn Touch of Toto familie deze avonturen mag beleven en deze gave shows mag spelen. We gaan ervan genieten tot het gaatje en hopen voorlopig nog meer van dit soort geweldige dingen mee te mogen maken.

Dus nu duiken we snel de repetitieruimte weer in om goed beslagen ten ijs te komen 3 augustus. Tot de volgende blog en tot snel!